VIDEO: Legenda lui Dinamo, Ioan Mărginean, a plâns în direct: „Fratele lui Hîldan a semnat actele! A murit pe teren!”

VIDEO: Legenda lui Dinamo, Ioan Mărginean, a plâns în direct: „Fratele lui Hîldan a semnat actele! A murit pe teren!
Ioan Mărginean. Foto: Captură Pro Sport

Ioan Mărginean, fost jucător la Dinamo București înainte de Revoluțieși fost președinte la Gaz Metan Mediaș, a izbucnit în plâns în direct, într-un talk show. În momentul în care a ajuns să discute despre Cătălin Hîldan, fostul căpitan al grupării și Ștefan cel Mare, cu greu și-a găsit cuvintele.

„S-au semnat actele pentru Registrul Comerțului. Să nu-l uităm pe cel… Se ridică părul pe mine… Cel mai important. Hîldan, fratele lui… A semnat cu acordul galeriei… Sunt acționari… Fără ei nu eram aici”, a declarat Mărginean la ProSport Live, după care a început să plângă.

„De ce să fie erou la Dinamo după ce mori? Trebuie să fii erou mereu… Vă rog să mă scuzați! O murit pe teren cu Țălnar antrenor. E mult prea mult pentru orice om, pentru orice familie. Puneți-vă în locul tatălui său… Noi de aia vorbim acum de Dinamo, pentru că suporterii au strâns banii. M-aș bucura ca fiul lui Hîldan să ajungă fotbalist. Dinamo merge oricum mai departe și cu mine, și făr’mine. Fără suporteri nu există fotbal, eu pe ei mă bazez (…) Pentru mine, Dinamo înseamnă totul”, a adăugat legenda lui Dinamo.

Cornel Dinu, cooptat în echipa lui Dinamo București

Pablo Cortacero are de gând să facă investiții masive la Dinamo București. Pe lângă aducerea de jucători de valoare, omul de afaceri a început să pună la punct clubul și din punct de vedere administrativ. Cornel Dinu și-a dat deja acordul, iar următorul pe listă, care-și se va alătura formației, este Ioan Mărginean.

„Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viața mea e Dinamo, așa că i-am spus: ‘Contează pe mine!’. Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat și eu ceea ce știu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo București, sub diverse forme, de vreo 50 de ani și ceva”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe