Performanță uriașă pentru Filip Jianu: Puştiul din reclama „Zboară puiule, zboară” a ajuns acum în semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

Performanță uriașă pentru Filip Jianu: Puştiul din reclama Zboară puiule, zboară a ajuns acum în semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

Performanţă impresionantă pentru tenisul românesc la nivel de juniori! Filip Jianu s-a calificat joi dimineaţă în semifinalele turneului de juniori de la Australian Open.

În vârstă de 17 ani, Jianu l-a învins în sferturi pe americanul Cannon Kingsley în trei sferturi, scor 7-6 4-6 6-2, şi îl va înfrunta în penultimul act pe câştigătorul meciului dintre Lehecka şi Nava.

Deşi în tenis nu a apucat încă să se facă cunoscut, Jianu este deja familiar publicului larg din România. La vârsta de trei ani, a jucat rolul copilului din celebra reclamă „Zboară puiule, zboară” care a captat imediat atenţia tuturor.

După acea reclamă, Jianu s-a apucat de înot și tenis. Americanii de la IMG, poate cea mai mare firmă de management din lume, l-au ajutat pe Filip să ia lecții de tenis la școala lui Nick Bollettieri, în Statele Unite, iar acum tânărul se pregăteşte să facă pasul spre lumea mare a tenisului masculin.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră