Zece fotbaliști de la Dinamo, la Poliție pentru audieri

Zece fotbaliști de la Dinamo, la Poliție pentru audieri
Foto: gsp.ro

Zece fotbaliști ai echipei Dinamo București, au fost chemați la Secția 22 de Poliție pentru audieri pentru introducerea de materiale pirotehnice pe stadion la derbyul, de luni, Dinamo-Steaua, conform Mediafax.

Cei zece fotbaliști sunt: Andrei Mărgăritescu, Ionel Dănciulescu, Gabriel Torje, Valerică Găman, Liviu Ganea, Bălgrădean, Valeriu Bordeanu, Cătălin Munteanu, Marius Alexe și Ștefan Bărboianu.

Aceștia sunt acuzați că ar fi ascuns materiale pirotehnice în fularele pe care le-au aruncat suporterilor dinamoviști înainte de începerea partidei.

„Deocamdată nu se poate formula o acuzaţie asupra lor. Procedura e în curs de desfăşurare. Se vor identifica martori şi trebuie determinat cu precizie dacă e vorba de materiale pirotehnice. Se vor face verificări şi la stadion şi apoi cei zece vor fi chemaţia la audieri”, au declarat surse judiciare.

Unul dintre fulare a fost prins de un jandarm care a descoperit patru torțe ascunse în acesta.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a calificat acest gest drept unul fără precedent spunând că Dinamo ar trebui să piardă partida la masa verde.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)