Zlatan, prima dată sub comanda lui Mourinho la Manchester. Ibra, extrem de bine dispus la antrenament (VIDEO+FOTO)

Zlatan, prima dată sub comanda lui Mourinho la Manchester. Ibra, extrem de bine dispus la antrenament (VIDEO+FOTO)
Foto:tuttosport.com

După ce a participat la Campionatul European din Franța, Zlatan Ibrahimovic s-a bucurat de o lună de vacanță pe care a petrecut-o în Statele Unite.

Atacantul a revenit după această pauză la antrenamente, acesta aflându-se pentru prima dată la noua sa echipă, Manchester United.

Suedezul s-a arătat extrem de bine dispus, fiind cu zâmbetul pe buze la antrenamentul de la baza sportivă.

Ibra a impresionat încă de la început, stabilind un nou record de forță la testele medicale.

Ședința de miercuri a fost una colectivă sub comanda lui Jose Mourinho. Ibrahimovic va avea sâmbătă șansa să îmbrace pentru prima dată tricoul lui Manchester, echipa sa va juca la Goteborg, cu echipa turcă Galatasaray Istanbul, potrivit DigiSport.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)