A murit în timp ce încerca să intre în casă. Ghinion teribil

A murit în timp ce încerca să intre în casă. Ghinion teribil
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Eveniment nefericit petrecut în Piatra Neamț, pentru un cetățean care a vrut să intre în casă printr-o metodă mai puțin obișnuită. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a încercat să pătrundă în imobilul său de la etajul 4 de pe acoperiș, pentru că nu-și mai găsea cheia.

Cetățeanul din Piatra Neamț a ajuns în bloc în jurul orei 3:30 noaptea, vineri. Pentru că nu avea cheie, inițial a încercat să-și sune fratele, dar acesta nu a răspuns la telefon. Din acest motiv, bărbatul s-a urcat pe acoperiș și cu ajutorul unui cablu a încercat să sară direct în balcon. Cablul s-a rupt, iar cetățeanul s-a lovit de pământ și a rămas fără suflare.

Accidentul, principala ipoteză a Poliției

Poliția Județeană Neamț a fost sesizată de două persoane cu privire la incident, iar la scurt timp a sosit la fața locului și un echipaj medical, care a confirmat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, pentru efectuarea necropsiei. Între timp, Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea definitivă a circumstanțelor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Nu se cunoaște dacă bărbatul decedat se afla sub influența alcoolului în momentul manevrei periculoase.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut.

Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată în comunicatul Poliției.