Accident grav în Timișoara. Zece răniți și doi morți, printre care și migranți

Accident grav în Timișoara. Zece răniți și doi morți, printre care și migranți
Foto: Freepik

Un accident grav a avut loc în seara de miercuri, 10 noiembrie, în Timișoara. Din primele informații, zece oameni au fost răniți și doi au decedat, informează Opinia Timișoarei.

Update, 19:50 – Accidentul s-a produs în contextul unei urmăriri. Mașina cu 5 locuri era plină de migranți ilegali, din Syria, înghesuiți, unul peste altul. Șoferul a fugit de Poliție.

O mașină s-a resturnat pe o șosea din Timiș, drumul ce leagă comuna Biled de Iecea Mică. În accident au fost implicați mai mulți migranți.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, autovehicul răsturnat, cu mai mulți pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia.

Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană