Accident mortal în urma impactului frontal dintre un autoturism cu mașina de pompieri, în Buzău

Accident mortal în urma impactului frontal dintre un autoturism cu mașina de pompieri, în Buzău
Foto: ISU Dolj / Facebook

Tragedie pe un drum din Buzău, în această dimineață. Un tânăr de 24 de ani a murit în urma unui cumplit accident de circulație, după ce Loganul pe care îl conducea ar fi intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu o mașină de pompieri.

Tragedia s-a produs pe DJ 203D, în localitatea buzoiană Țintești

Șoferul din Logan, un tânăr de 24 de ani, conducea spre Buzău, în timp mașina pompierilor, la volanul căreia se afla un tânăr de 35 de ani, circula din sens opus.

Conform unor surse, se pare că tânărul de 24 de ani furase mașina de la vărul sau și se deplasa către oraș. Băiatul era de loc din Smeeni, județul Buzău.

Din primele date, autospeciala ISU Buzău se întorcea din misiune, Loganul intrând, se pare, pe contrasens. În urma impactului frontal, mașina condusă de șoferul de 24 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp. Băiatul a fost strivit de fiarele autoturismului și a murit pe loc.

Trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, au fost răniți în accident, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe