Accident provocat de un polițist beat. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat

Accident provocat de un polițist beat. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat

Doi agenți de poliţie din județul Constanța au fost răniţi în noaptea de marţi spre miercuri după ce au intrat cu maşina într-un copac.Cel aflat la volan avea o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi poliţişti se aflau în timpul liber.

Accident în Constanța. Un polițist beat a intrat cu mașina într-uncopac

Un polițist beat aintrat maşina într-uncopac. În urma impactului, atât șoferul, cât și colegul său s-au ales cu mai multe fracturi.

Incidentul a avut loc într-o comună din judeţul Constanţa. Conform primelor informații, se pare că agentul de poliție care se afla la volanul autoturismului avea o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat.

De menționat este că cei doi poliţişti se aflau în timpul liber.

Potrivit unui comunicat transmis deInspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00, un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

Cei doi polițiști sunt acum cercetați penal

În urma accidentului rutier, au fost răniţi conducătorul auto şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 21 de ani. La scurt timp, victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât au suferit mai multe fracturi.

În cauză, organele de poliție au deschis un dosar penal.

Victimele accidentului rutier sunt poliţişti în cadrul Poliției de Frontieră (PTF) Cernavod. Polițiștii se aflau în timpul liber în momentul în care au provocat accidentul.