Accident rutier grav în Capitală: O ambulanță și un autoturism s-au ciocnit frontal. Trei pasageri au fost răniți

Accident rutier grav sâmbătă noapte, În Capitală. O ambulanță care transporta un pacinet infectat cu noul coronavirus și care se deplasa regulmanetar cu semnalele acustice și luminoase pornite, a fost lovită în plin de un șofer neatent. Impactul extrem de violent a avut loc pe bulevardul Camil Ressu dinsectorul 3,la intersecția cu bulevardul Dristor.La fața locului au ajuns rapid mai multe echipaje de poliție și pompieri. În urma impactului frontal, pacientul din ambulanță și doi pasageri din celălalt vehiculul au fost răniți și au ajuns la spital.

Din primele informații reiese că mașina circula regulamentar, însă ambulanța aflată în misiune a trecut pe roșu în timp ce avea pornite doar semnalele luminoase. Șoferul mașinii nu a apucat să acorde prioritate și astfel s-a produs impactul, potrivit B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un accident asemănător,în care a fost implicată o ambulanță, s-a produsjoi, în nordul Bucureștiului

Unaccidentasemănător a avut loc pe 19 noiembrie, în zona de nord a Capitalei.O ambulanţă s-a răsturnat pe carosabil după ce a fost lovită,într-o intersecţie, de un autoturism.În ambulanță nu era nici un pacient în momentul imapctului, însăasistentă medicală a fost rănită,fiind scoasă dintre fiarele contorsionatede un echipajSMURD și fiind transportatăla spital pentru a primi îngrijiri medicale, potrivit antena3.

Ciocnirea violentă a avut loc la intersecţia bulevardului Bucureştii Noi cu strada Laminorului, cândşoferul din BMW a trecut pe culoarea verde a semaforului, iar ambulanța care circula cu semnalele luminoase în funcţiune, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a fost spulberată, din lateral, de autoturism. Ambulanța a rămas pe scuarul de pe mijlocul bulevardului Bucureştii Noi.