Adolescentă dată la schimb pe un pitbull și o pereche de cizme. Copila a fost drogată și obligată să se prostitueze

Adolescentă dată la schimb pe un pitbull și o pereche de cizme. Copila a fost drogată și obligată să se prostitueze
foto:pixabay

O copilă de 15 ani din Bistrița-Năsăud a fost dată la schimb pe un pitbull și o pereche de cizme de damă. Traficanții au drogat-o pe fată și obligat-o să se prostitueze.

Minora a fost drogată și obligată să se prostitueze

Ominoră în vârstă de doar 15 ani a fost vândută de un șofer de taxi pe care l-a cunoscut într-un moment de cotitură din viața ei. În urmă cu 10 ani, Ana era doar o copilă normală, elevă la un liceu profesional din Bistrița.

În urma unor discuții aprinse cu părinții, fata a hotarât să plece de acasă și să locuiască la niște cunoștințe, perioadă în care a început să consume alcool și etnobotanice. La acel moment, Irina, una dintre colegele de clasă i-a făcut cunoștință cu Costoiu Cătălin, care i-a decis viitorul.

În acea perioadă, Cătălinavea 26 de ani și se ocupa cu taximetria în Bistrița. Tânărul i-a propus Anei să se mute împreună cu el și cu iubita lui, Piersică Ozana, fata acceptând imediat, fără să bănuiască ce avea să urmeze.

Unul dintre prietenii lui, Adam, se ocupa cu traficul de etnobotanice și canabis. Bărbatul a recunoscut față de anchetatori că amicul lui Cătălin i-a cerut niște „marfă” pentru a o folosi pe Ana, care urma să fie obligată să se prostitueze.

Ulterior, tânăra a devenit dependentă de alcool și droguri de mare risc. Asta explică faptul că majoritatea întâlnirilor cu clienții, în care întreținea raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani nu și le mai poate aminti.

Pe de altă parte, copilaîși amintește ororile prin care a trecut cu traficantul de substanțe interzise, care a amenințat-o cu pistolul și obligat-o să facă sex cu el.

Copila a fost vândută pe un pitbull și o pereche de cizme

Fata a povestit că la un moment a dorit să plece din casa lui Costoiu. Atunci, bărbatul a hotărât împreună cu partenera lui de viațăși cu prietenul lui să o vândă pe copilă, din cauză ca le făcea prea multe probleme.

În cele din urmă, cei trei au dat-o pe fată unui traficant de carne vie despre care se spune că este pasionat de câinii de luptă. Minora a fost dată în schimbul unui pitbull și a sumei de 2.000 de lei, bani care au fost cheltuiți ulterior pe o pereche de cizme pentru Ozana.

Nivelul scăzut de trai în multe zone de la noi din țară face racolarea adolescentelor foarte ușoară. De obicei,aceste tinere sunt foarte ușor trecute peste graniță, deși nu sunt majore și nu au acordul părinților lor.