Alertă de gradul zero în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap

Alertă de gradul zero în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap
Foto: Facebook / Poliția Română

Este alertă de gradul zero în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în zona capului, duminică seara, în timp ce intervenea la un scandal reclamat la numărul de urgență 112.

Deși se aflau în plin conflict, scandalagii s-au unit împotriva polițiștilor

Echipajul de la Poliția Municipiului Baia Mare s-a deplasat la locul indicat pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii în zona Pirită.

Odată ajunși acolo, scandalagiii și-au „unit forțele” și au atacat pur și simplu echipajul de poliție, aruncând cu bolovani înspre oamenii legii.

Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu bolovani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, echipajele speciale ale mascaților din cadrul IPJ Maramureș și Jandarmeriei Maramureș au fost trimise în zonă. La fel, sunt mai multe echipaje de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.

Aceștia caută persoanele implicate în scandal, deoarece toate au fugit și s-au ascuns. Agresorii vor fi cercetați pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Urmăriți B1TV.ro și pe