Altercație într-un liceu din Mediaș, între o elevă și directoarea școlii: „Stau aici să-ți fac ție nervi” (VIDEO)

Altercație într-un liceu din Mediaș, între o elevă și directoarea școlii: „Stau aici să-ți fac ție nervi” (VIDEO)

Scandal monstru într-o sală de clasă a unei școli din județul Sibiu.  În imaginile publicate pe rețelele de socializare apar o elevă și o profesoară, între care pare să aibă loc o altercație.

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș, iar profesoara implicată este chiar directoarea școlii, scrie oradesibiu.

În imaginile respective apare o elevă din clasa a IX-a și directoarea unității de învățământ, care este profesoară de chimie. Aceasta a povestit ce anume s-a întâmplat, mărturisind că incidentul este unul „regretabil”.

Totul a pornit de la eleva care, aflându-se în ultima bancă, a început să deranjeze ora.

“Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. I-am spus >. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea.

Eu nu am agresat-o pe această fetiță și nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinții la școală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorțați și așa mai departe”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe