Arad: Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce devenise agresiv cu familia sa și cu oamenii legii

Arad: Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce devenise agresiv cu familia sa și cu oamenii legii
Sursa: Facebook/ Politia Romana

Un bărbat din Arad a fost împușcat de către polițiști, după ce a atacat forțele de ordine care au intervenit pentru a  aplana un conflict în familie, conform IPJ Arad.

Polițiștii din Sebiș au fost chemați luni dimineața să intervină pentru a aplana o ceartă dintr-o familie.

Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal

Polițiștii din Sebiș, județul Arad, au împușcat luni dimineața un bărbat, deoarece acesta a încercat să îi ia pistolul unui agent. Bărbatul a fost rănit la picior și a fost transportat apoi la spital.

Polițiștii din Sebiș au fost chemați luni dimineața să intervină pentru a aplana o ceartă dintr-o familie. Bărbatul nu mai era la fața locului, în momentul sosirii polițiștilor. Astfel că, au fost demarate procedurile necesare pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, conform știrepesurse.ro.

Ulterior, bărbatul în vârsta de 38 de ani a revenit la locul faptei. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul   a devenit violent cu unul dintre polițiști, încercând  să ia arma de la acesta.   Agenții au folosit pentru imobilizarea bărbatului  spray-ului iritant lacrimogen. „Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, a transmis Poliția Arad.

Bărbatul a fost transportat la spital

După cele întâmplate, bărbatul a fost  încătușat și preluat de un echipaj al ambulanței, după care a fost dus  la spital. În acest moment, cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Au fost întocmite mai multe dosare penale în trecut pe numele bărbatului,  pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență (7 dosare penale față de părinții săi și față de fosta soție). De asemenea, a fost deținător legal de arme, însă  i-au fost confiscate în urma săvârșirii infracțiunilor, conform G4media.

Urmăriți B1TV.ro și pe