Bijuterii înlocuite cu tinichele, la spitalul din Constanța. Acuzațiile familiei unui bărbat decedat

Bijuterii înlocuite cu tinichele, la spitalul din Constanța. Acuzațiile familiei unui bărbat decedat
Bijuterii înlocuite cu tinichele, la spitalul din Constanța. Sursa: Freepik

Familia unui bărbat care a decedat în urmă cu câteva zile la Spitalul Județean din Constanța acuză că bunurile defunctului au fost înlocuite cu unele contrafăcute. Este vorba despre inelul și verigheta acestuia.

În urma plângerilor din partea familiei, s-au demarat anchete la unitatea medicală. Sesizarea a fost înregistrată la poliție în data de 14 februarie, potrivit ordinea.ro.

Bijuterii înlocuite cu tinichele

Fiica răposatului a depus plângerea la poliție și susține că tatăl său purta în permanență bijuteriile. Mergând să ridice bunurile acestuia după deces, a constat că bijuteriile sunt contrafăcute.

„La data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că aceasta s-a prezentat la spital pentru ridicarea bunurilor aparținând tatălui său, care a decedat în spital, iar în acel moment a constatat faptul că inelul și verigheta purtate de către defunct ar fi fost înlocuite cu alte bijuterii”, a transmis IPJ Constanța.

Prejudiciul reclamat ajunge la aproximativ 5100 de lei.

Dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt

În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. De asemenea, conducerea Spitalului Județean din Constanța a demarat o anchetă internă.

Comisia disciplinară urmează să se întrunească pentru a decide măsurile ce se impun.

Conducerea Spitalului Județean Constanța a luat la cunoștință cele reclamate, s-a demarat deja o anchetă internă pentru a se stabili ce s-a întâmplat din momentul în care pacientul a fost preluat de către personalul nostru, urmează să se întrunească și comisia de disciplină iar în cazul în care cele reclamate de către aparținători se confirmă, se vor lua toate măsurile care se impun intru cat nu sunt tolerate asemenea fapte”, a transmis biroul de presă al SCJU Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe