Buzău: O bătrână a fost atacată de un câine în plină stradă / Un bărbat care a încercat să o ajute a agravat situația

Buzău: O bătrână a fost atacată de un câine în plină stradă / Un bărbat care a încercat să o ajute a agravat situația
Foto simbol: Pixabay

O bătrână a fost atacată joi, 16 martie, de un câine, în plină stradă, în județul Buzău. Un trecător care a încercat să intervină și să o ajute pe femeia în vârstă a înrăutățit situația.

Bătrână, sfâșiată de un câine în plină stradă

O femeie în vârstă s-a luptat în plină stradă cu un câine agresiv în orașul Nehoiu, din județul Buzău. Totul a fost filmat de câțiva dintre trecători și a fost publicat în mediul online.

Imaginile publice pe Internet arată cum victima încerca să țină departe animalul cu ajutorul unei crengi, și chiar îl lovește pe acesta. Un trecător care încearcă să o ajute pe bătrână a agravat situația pentru că i-a luat creanga din mână, moment în care patrupedul a sărit direct pe femeie și a început să o muște.

„Doamna Pâslaru adună pietre de pe stradă și le aruncă de la balcon în câinii care trec pe lângă bloc sau dorm prin apropiere de blocul unde stă. Eu i-am zis de multe ori să nu mai facă așa ceva. Toți câinii o latră. (…) Animalele țin minte oamenii care îi agresează. Prin zonă trec copii și nu s-a întâmplat nimic”, este unul dintre mesaje, potrivit antena3.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe