Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp din județul Giurgiu: Specialişti criminalişti de la Poliţia Română participă la cercetări

Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp din județul Giurgiu: Specialişti criminalişti de la Poliţia Română participă la cercetări

Un cadavru carbonizat afost găsit, vineri seară, pe un câmp din județul Giurgiu. Este vorba despre cadavrul unei femei care a fost descoperit de polițiști după ce un localnic au sunat la 112 să anunțe că un incediu are loc între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, au transmis reprezentanții Poliției Giurgiu, printr-un comunicat de presă, citat de News.ro.

Trupul femeii, găsit peste fragmentele unei valize, a fost prelutde legiști și transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor decesului.

La ancheta participă și o echipă de criminaliști din cadrul Poliției Române. Aceștia au luat parte la cercetări încă de vineri seară, urmând ca sâmbătă să fie suplimentate efectivele.

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul I.G.P.R. (Direcţia de Investigaţii Criminale şi Institutul Naţional de Criminalistică) se deplasează în judeţul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei”, au precizat reprezentanții Poliției.

Tags: