Călărași: Un incendiu a cuprins un teren agricol pe care erau depozitate furaje. 4 hectare de câmp ard de vineri seară (VIDEO)

Sursa Foto: ISU IALOMITA

Pompierii se luptă încă de vineri seară să stingă un incendiu care a cuprins un câmp din comuna comuna Axintele,județul Călărași, pe care erau depozitate furaje.

Patruhectare au ars toată noaptea, iar din cauza vântului puternic, focul amenință să cuprinsă și opădure, dar și satul din apropiere. Inițial, pompierii de la ISU Călăraşi au inetrvenit pentru lichidarea flăcărilor,însă, câteva ore mai târziuși-au dat seama că sunt depășiți de situație și au a solicitat ajutor și de la ISU Ialomiţa, care s-au alăturat intervenţiei înainte de miezul nopții și care încă se încearcă să stingă vâlvătaia.

3 autospeciale pentru stins incendii de la ISU Călărași, 2 autospeciale de la ISU Ialomița, 1 tractor, 1 buldoexcavator și o cisternă au fost detașate pe terenul agricol. În ciuda vântului potrivnic, s-a reușit menținerea arderii în perimetrul rezervei de furaje, împiedicând extinderea flăcărilor.

Aproape 25.000 de baloți de paie, stivuiți pe 5 șire lungi de aproape 100 de metri, înalte de 5-10 metri și late de 20-30 de metri erau depozitate pe respectivul teren, scrie obiectiv.net.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Urmăriți B1TV.ro și pe