Campania electorală dintr-o comună din Ilfov s-a lăsat cu scandal cu săbii şi ameninţări (VIDEO)

Campania electorală dintr-o comună din Ilfov s-a lăsat cu scandal cu săbii şi ameninţări (VIDEO)

Campania electorală s-a desfăşurat cu săbii şi ameninţări în comuna Gruia, din judeţul Ilfov. Un consilier local PSD, Ion Ban, a fost surprins în timp ce îşi ameninţa şi înjura contracandidaţii.

“Bă, fii atent, că ai probleme cu mine!”, îl ameninţa politicianul pe unul dintre contracandidaţii săi.

Consilierul local nu a mai ţinut cont de nimic şi a scos sabia pentru a-i ameninţa.Tot incidentul a fost filmat de către un localnic şi a ajuns viral pe internet. Acum, cetăţenii îi cer explicaţii bărbatului pentru cele întâmplate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament