Captură uriașă de țigări făcută de vameșii din Ucraina la punctul de trecere Diakovo-Halmeu. Marfa urma să ajungă în piețele din Satu Mare

Captură uriașă de țigări făcută de vameșii din Ucraina la punctul de trecere Diakovo-Halmeu. Marfa urma să ajungă în piețele din Satu Mare
sursă foto: PresaSM

Captură impresionantă, dar în același timp surprinzătoare, făcută de vameșii din Ucraina. Totul s-a întâmplat la punctul Diakovo-Halmeu, acolo unde frontieriștii din țara vecină au rămas surprinși în momentul în care au scanat o cinsternă, despre care șoferul spunea că are ca destinație România, unde urma să fie încărcată cu gaz.

Șoferul a spus că urma să ajungă cu cisterna în România, pentru a achiziționa gaze naturale

Totul s-a întâmplat la punctul Halmeu-Diakovo, pe partea urcraineană, acolo unde un cetățean ucrainean în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autocisterne, a fost tras pe dreapta de polițiștii de frontieră în urma controlului, arată PresaSM.

Potrivit declarațiilor făcute de șofer, acesta urma să ajungă cu cisterna în România, pentru a achiziționa gaze naturale.

Primul lucru care i-a făcut suspicioși pe frontieriștii din Ucraina a fost diferența de cântar, 2,5 tone. Iar la verificări, frontieriștii din Ucraina au rămas surprinși de ce au văzut pe aparatele de scanare cu raze X. În cisternă erau înghesuite peste 215 cutii.

Polițiștii de frontieră au deschis cisterna pentru verifica cutiile. Înăuntru au găsit peste o sută de mii de pachete de țigări, cu o valoare de piață estimată la peste 5,6 milioane de grivne.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)