Care a fost cauza incendiului la un hotel din Giurgiu. Au fost evacuate 55 de persoane

Care a fost cauza incendiului la un hotel din Giurgiu. Au fost evacuate 55 de persoane
Foto: Facebook/ ISU Giurgiu

Un incendiu a izbucnit luni seara, la un hotel din Giurgiu, mai multe persoane fiind evacuate.

Pompierii din Giurgiu au intervenit, luni seară, cu mai multe echipaje la un incendiu izbucnit la o anexă în spatele Hotelului Steaua Dunării din municipiu Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, la faţa locului au intervenit 22 de pompieri cu cinci autospeciale de intervenţie, o maşină de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu şi două ambulanţe de la SAJ Giurgiu.

Aceștia au constatat că focul a izbucnit la o anexă din spatele hotelului şi incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, deoarece ardeau mase plastice şi materiale textile depozitate în anexă.

Salvatorii au efectuat acţiuni de căutare în toate camerele şi au evacuat toate cele 55 de persoane care se aflau în hotel la acea oră, zece dintre acestea fiind evacuate cu ajutorul unor măşti suplimentare de la aparatele de respirat individuale cu aer comprimat purtate de pompieri şi având nevoie de îngrijiri medicale din cauza intoxicărilor cu fum, potrivit Agerpres.

„Din fericire, persoanele implicate nu au avut de suferit în urma incidentului, acestea fiind evaluate de echipajele SMURD și SAJ, la fața locului”, a transmis ISU Giurgiu.