Cum îl învață un muncitor din Galați pe colegul său nepalez să fure benzină din instituția în care lucrează: Înțelegi acum? (VIDEO)

Cum îl învață un muncitor din Galați pe colegul său nepalez să fure benzină din instituția în care lucrează: Înțelegi acum? (VIDEO)
Foto: captura B1 TV

Un muncitor din Galați a devenit cunoscut în toată țara după ce și-a învățat colegul nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă.

El a devenit viral pe internet atât pentru taina pe care a transmis-o către colegul său asiatic, dar și pentru felul în care îi explica acestuia în engleză că este in regula să fure benzină la bidon.

Gălățeanul din imagini, care îi explică unui coleg nepalez cum ar trebui să fure benzina pentru un ban în plus, dar și pentru a-și scurta programul de muncă, lucrează la serviciul de gospodărie urbană din oraș.

Când rămâi fără benzină pe sector, nu mai e de muncă. Înțelegi acum? (…) Îi explici că e benzina mică, nicio problemă. Fără muncă!”, se aude cum bărbatul îi explică nepalezului regulile din fabrica in care cei doi lucrează.

După ce imaginile au ajuns și la conducerea instituției, bărbatul a fost prins în flagrant cu 10 litri de benzină în rucsac. Aceștia au chemat Poliția, l-au cercetat disciplinar pe bărbat şi acesta a fost dat afară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.