Doctor cu antecedente penale, pericol public. A fost prins beat la volan, după ce a făcut două accidente (VIDEO)

Doctor cu antecedente penale, pericol public. A fost prins beat la volan, după ce a făcut două accidente (VIDEO)
Daniel Dragotă, medic din Alba, prins beat la volan, de Poliție / Foto: Captură Alba24

Momente stânjenitoare pentru un medic legist din cadrul Spitalului Județean de Urgențe din Alba, un adevărat pericol pe drumurile publice. Cadrul medical a șofat beat prin oraș, vizibil afectat de nivelul ridicat al alcoolului din sânge.

Bărbatul din Alba a provocat două accidente rutiere, de la care a fugit. Medicul Daniel Dragotă a fost urmărit de fiul proprietarului uneia dintre mașinile afectate, care a sunat la Poliție. Agenții i-au cerut lui Dragotă să sufle în fiolă, dar medicul, care abia vorbea și se ținea pe picioare, a refuzat. Înainte, s-ar fi luat la ceartă și l-ar fi înjurat pe cel care l-a urmărit.

Singura obiecție a medicului în fața Poliției Rutiere a fost solicitarea de a-și suna avocatul, în momentul în care agenții i-au cerut lui Dragotă să sufle în fiolă.

Medicul Daniel Dragotă are antecedente penale

Medicul nu este la prima abatere, potrivit presei locale. Dragotă a refuzat și în luna iunie să se supună testului pentru alcool, după ce a încălcat limita de viteză și a fost reținut 24 de ore de către polițiști. Parchetul a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate sub control judiciar.

De asemenea, Dragotă a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de 2 ani, pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)