Doi polițiști, surprinși când făceau afirmații revoltătoare către o femeie: Ești prea mare! Nu vede radarul de tine

Doi polițiști, surprinși când făceau afirmații revoltătoare către o femeie: Ești prea mare! Nu vede radarul de tine
Foto: Poliția Română / Facebook

Doi polițiști sunt cercetați disciplinar după ce au făcut o serie de afirmații jignitoare și revoltătoare la adresa unei femei. „Ești prea mare, nu vede radarul de tine” a fost una dintre propozițiile strigate de cei doi agenți către femeia care se afla pe stradă.

Evenimentul revoltător s-a produs în Covasna, iar cei doi agenți sunt în prezent cercetați disciplinar. Imaginile au fost filmate, iar vorbele celor doi au devenit virale în mediul online. Cei doi au afișat un comportament total necorespunzător față de femeie, în momentul în care au deschis portiera mașinii de Poliție și au început să strige diferite lucruri revoltătoare.

Doi polițiști din Covasna, afirmații revoltătoare: Ești prea mare și nu vede radarul de tine

Pe filmarea din mașina de Poliție se poate remarca cum unul dintre agenți scoate capul pe geam și începe să strige la o femeie, care se afla pe trotuar, să traverse pe partea cealaltă a drumului pentru că „dimensiunile” ei ar fi obturat radarul.

Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (…) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă”, a afirmat polițistul, potrivit Digi 24.

Declarațiile au fost făcute sub ochii colegului său, care nu doar că a încuraja comportamentul prin râsete, ci a și completat declarațiile bărbatului folosind un limbaj inadecvat.

Cei doi polițiști sunt cercetați disciplinar

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început cercetarea disciplinară, în cazul celor doi, imediat ce imaginile au fost făcute publice.

Totodată, vor fi luate măsuri conform Statutului Polițistului.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare