Două femei din Eforie s-au ales cu dosar penal după ce au agresat un minor în parc

Două femei din Eforie s-au ales cu dosar penal după ce au agresat un minor în parc
Foto: Poliția Română / Facebook

Două femei din Eforie s-au ales cu dosar penal după ce au bătut un minor într-un parc din stațiune. Incidentul ar fi avut loc după ce băiatul ar fi vorbit urât în timp ce era la locul de joacă.

Scena revoltătoare a fost postată pe internet, iar imaginile au ajuns și la polițiști.

Totul a început cu un apel la 112, prin care o femeie reclama comportamentul unui copil, dar și o ceartă care s-ar fi iscat din cauza minorului.

Două femeie din Eforie, dosar penal după ce au agresat un minor

Femeia spunea că băiatul în vârstă de 12 ani ar fi înjurat și spart semințe într un parc din Eforie, lucru care ar fi deranjat-o enorm.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Polițiștii au plecat spre parc, numai că femeia i-ar fi anunțat că spiritele s-au calmat. În realitatea, situația a stat altfel. Părințîi din parc au hotărât să ii aplice o lecție tânărului.

Scenele violente, filmate și postate în mediul online

Unul dintre tații copiilor ieșiți la joacă l-ar fi înjurat la rândul lui pe băiat, iar alte două femei l-au pus la pământ și au început să-l bată. Cele două au încetat în urmă strigătelor celorlalți copii.

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializarea, iar imaginile au fost văzute și de polițiști. Pe numele celor două femei a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură