Explozie într-un bloc din Cluj! Patru persoane, printre care un copil de un an, au fost transportate de urgență la spital

Explozie într-un bloc din Cluj! Patru persoane, printre care un copil de un an, au fost transportate de urgență la spital
Foto: Captură video

O explozie s-a produs, în noaptea de luni spre marți, într-un bloc din Cluj Napoca. Mai multe persoane au ajuns la spital, printre care și un copil.

ISU Cluj a intervenit noaptea trecută, în jurul orei 03:40, la o explozie care a afectat mai multe apartamente pe strada Aurel Vlaicu. Din primele informații, patru persoane au fost transportate la spital, între care un copil de doar un an.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD.

De asemenea, în sprijin au venit două ambulanțe SAJ. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu. Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 și 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an”, anunță ISU Cluj.

Toate persoanele prezentau răni superficiale

ISU Cluj a subliniat că toți cei prezenți prezentau răni superficiale, inclusiv un atac de panică. La spital a fost transportat și un bărbat, care a însoțit copilul.

În urma exploziei, a fost avariat apartamentul în care s-a produs, dar și locuințele de la etajul superior au suferit pagube minore, notează Știri de Cluj.

O comisie urmează să stabilească cauzele producerii exploziei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe