Focuri de armă trase în Galați. Polițiștii au tras un foc de avertisment în mijlocul orașului

Focuri de armă trase în Galați. Polițiștii au tras un foc de avertisment în mijlocul orașului
Foto: Politia Română / Facebook

Astăzi, în jurul orei 12, o mașină urmărită de către polițiștii din județul Galați a intrat pe contrasens și s-a izbit de Palatul Gheorghiu. În urma incidentului, doi indivizi au coborât din mașina avariată și au reușit să-și piardă urmele în zona caselor de pe strada Nicolae Gamulea, arată ziarul local Monitorul de Galați.

În încercarea de prindere a suspecților, polițiștii din Galați au tras un foc de avertisment pentru a intimida fugarii.

Suspecții sunt căutați de polițiști și de jandarmi

„În cursul acestei zile, în jurul orei 11.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au observat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galaţi, un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect. Poliţiştii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale şi a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis şi, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriţi de poliţiştii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi se efectuează activităţi pentru depistarea lor”, informează IPJ Galaţi.

În acest moment, persoanele suspecte sunt căutate de către polițiști și de jardarmi. Până acum, a fost depistat doar un singur suspect, celălalt este și acum căutat de către autorități.

Ultima oră