Tragedie aviatică în Suceava: un avion s-a prăbuşit! Fratele unui fost ministru a murit!

Tragedie aviatică în Suceava: un avion s-a prăbuşit! Fratele unui fost ministru a murit!
Sursa Foto: Facebook/Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Suceava, două persoane pierzându-și viața. Ancheta a fost preluată de către organele abilitate.

Alături de el se afla un instructor de zbor din județ, cei doi au murit pe loc

Potrivit presei locale, omul de afaceri care și-a pierdut viața în accidentul aviatic este fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Presa locală din Suceava anunță că omul de afaceri care și-a pierdut viața în accidentul aviatic este fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței, scrie News.ro.

Potrivit ISU Suceava, avionul a căzut în zona localității Hurjuieni, iar cele două persoane aflate în aeronavă au murit pe loc, sursă foto: captură YT

Conform jurnaliștilor locali de la mai multe publicații, Bogdan Adomniței avea 42 de ani, era de profesie arhitect iar aeronava care s-a prăbușit îi aparținea fiind recent cumpărată.

Alături de el se afla un instructor de zbor din județ, care a lucrat ca pilot de linie dar și în aviația militară.
Potrivit ISU Suceava, avionul a căzut în zona localității Hurjuieni, iar cele două persoane aflate în aeronavă au murit pe loc.

La impactul cu solul, avionul nu a luat foc, precizează oficialii instituției.
Potrivit publicației Glasul Sucevei, din primele informații, victimele accidentului sunt instructorul de zbor Marcel Iliesi, din municipiul București, și afaceristul sucevean Bogdan Constantin Adomniței.

Urmăriți B1TV.ro și pe