Gestul romantic al unui pompier din Petroșani. Și-a cerut iubita în căsătorie la 35 de metri înălțime (VIDEO)

Gestul romantic al unui pompier din Petroșani. Și-a cerut iubita în căsătorie la 35 de metri înălțime (VIDEO)
Cerere în căsătorie la înălțime, realizată la Petroșani / Foto: Facebook / ISU Hunedoara

Un pompier din Petroșani a devenit viral după ce a făcut unul dintre cele mai romantice gesturi, la o înălțime de 35 de metri. Tânărul și-a cerut iubita în căsătorie la o înălțime de 35 de metri, într-o nacelă de intervenție.

Momentul a fost surprins de colegii săi și distribuit în mediul online de către ISU Hunedoara, momentul romantic al celor doi tineri devenind viral.

Cerere în căsătorie la înălțime, realizată de un pompieri din Petroșani

Un pompier din Hunedoara s-a asigurat că cererea lui în căsătorie nu va fi uitată niciodată. Tânărul a decis să își surprindă iubita într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean.

Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.

Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după 7 ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.

Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime”, a scris ISU Hunedoara pe Facebook.