Gestul şocant al unui bărbat din Caransebeş după ce a văzut facturile la utilități

Gestul şocant al unui bărbat din Caransebeş după ce a văzut facturile la utilități
Foto: Unsplash.com

Un bărbat din Caransebeș, județul Caraș-Severin, a  ameninţat că-şi va lua viaţa, după ce acesta a văzut prețul  facturilor la gaz şi curent.

Incidentul a avut loc pe treptele Catedralei Episcopale care se află în mijlocul orașului.

Bărbatul a încercat să-și ia viața

După ce a primit facturile la gaz și curent electric și a văzut prețul pe care trebuie să îl scoată din buzunar, în valoare de aproape 3000 de lei,  bărbatul care se afla și în stare de ebrietate a încercat să își ia viața. Totul s-a întâmplat  pe treptele catedralei din Caransebeş, sub văzul trecătorilor, unde bărbatul a încercat să își dea foc.

Bărbatul în cauză  s-a stropit cu un lichid inflamabil și avea asupra lui un cuțit. În schimb, din fericire, forţele de ordine au reuşit să-l calmeze pe acesta.

Se pare că bărbatul nu a fost la  prima încercare de acest fel. Bărbatul era îngrijorat și din cauza unei amenzi în valoare  de 1000 de lei pe care a primit-o cu câteva zile în urmă din partea  polițiștilor  pentru tulburarea liniștii publice.

Astfel că, după cel puțin o oră în care s-au încercat mai multe negocieri din partea polițiștilor și a jandarmilor, bărbatul de 41 de ani a fost liniștit, dezarmat și transportat cu ambulanța la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Caransebeș.

Pentru că bărbatul a tulburat ordinea  liniştii publice, a primit o amendă și de această dată din parte poliției, conform Antena3.ro.

Urmează o iarnă în care facturile uriașe vor depăși posibilitățile de financiare ale populației

Importurile de gaze ale României au crescut cu 50% față de anul trecut și sunt de 4 ori mai scumpe. Potrivit Autorității Naționale de Reglementare în Energie, importurile au ajuns în luna ianuarie a anului 2022 la 4 milioane de lei pe kw/h, în timp ce prețul de import al gazelor a fost de peste 300 de lei pe kw/h.

Românii vor suporta prețul schimbării furnizorilor de gaz atât în facturi cât și în prețul alimentelor. Adrian Negrescu preconizează că mulți cetățeni vor avea o iarnă în care vor retrăi penuria din perioada comunistă.

Urmăriți B1TV.ro și pe