Haos la Saturn. Cum și-au parcat turiștii mașinile, după ce s-au epuizat toate locurile disponibile (FOTO)

Haos la Saturn. Cum și-au parcat turiștii mașinile, după ce s-au epuizat toate locurile disponibile (FOTO)
Foto: colaj Replicaonline.ro

Sute de turiști au parcat mașinile haotic la Saturn, după ce nu ar mai fi găsit locuri de parcare. Zona plajei a fost luată cu asalt, iar autoturismele au staționat lângă plajă, pe spațiile verzi sau chiar pe nisipul fierbinte.

Deși amenda pentru staționarea sau parcarea unui autoturism pe plajă nu este deloc mică, turiștii au ales să riște și să își parcheze mașinile cât mai aproape de prosop.

Evenimentul s-a petrecut weekendul trecut, fiind și cel mai aglomerat weekend pe litoral, din acest an. Sfânta Maria, dar și Ziua Marinei sunt unul dintre motivele pentru care turiștii își rezervă bilete în această perioadă.

Turiștii, nemulțumiți de cum s-au parcat mașinile în Saturn

„Mai aveau puțin și își puneau mașinile lângă ei, pe plajă, să stea la umbra lor. Este o lipsă acută de locuri de parcare în zonă, așa că oamenii își lasă mașinile pe unde pot. Bătălia se dă pe așa zisele spații verzi unde turiștii își lasă mașinile la umbra copacilor. Legea lipsește în zonă total”, a povestit un cetățean revoltat pentru situația din Saturn, celor de la Replicaonline.ro.

În cazul mașinilor parcate pe plajă, amenzile pe care proprietarii autoturismelor le riscă ajung chiar și până la 20.000 de lei.