Hunedoara: O fată de 13 ani are dosar penal după ce a agresat o alta de 16 ani

Hunedoara: O fată de 13 ani are dosar penal după ce a agresat o alta de 16 ani
Foto: Pixabay

O fată de 16 ani din Deva a fost bătută de o alta de 13 ani, în faţa mai multor adolescenţi, autoritățile sesizându-se din oficiu, după ce au apărut imaginile pe o reţea de socializare.

Dosar penal pe numele agresoarei

Imaginile cu agresarea fetei de 16 ani au fost publicate pe Facebook în data de duminică şi au fost însoţite de mesajul: ”Deva, un oraş liniştit unde lumea relativ duce o viaţă cât de cât decentă, cu mici scântei. Acum înainte de alegeri, se trezeşte o mică smardoaica să facă ea legea pe zonă! Nu se poate atâta nesimţire şi nepăsare din partea celorlalţi care doar au filmat fără să intervină (“prieteni”). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare şi ajunge la un nivel foarte ridicat. Nu cred că aşa aţi fost învăţaţi acasă de către părinţii voştri, atât sper, şi sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliţia în momentul de faţă chiar ar trebui să se autosesizeze şi sa îşi facă datoria. Aş aprecia să distribuiti acest video dacă domnişoara a vrut sa fie vedetă şi şmecheră să fie atunci”.

În caz s-au autosesizat polițiștii care au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, scrie News.ro.

”În data de 07.09.2020, în urma unei postari pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.