Iaşi: Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce a căzut de pe un pod în reparaţii semnalizat cu un ambalaj de la pufuleţi (VIDEO)

Iaşi: Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce a căzut de pe un pod în reparaţii semnalizat cu un ambalaj de la pufuleţi (VIDEO)
foto:bzi.ro

Un tânăr a murit strivit de un tractor într-o comună din judeţul Iaşi, după ce a căzut de pe un pod aflat în reparaţii semnalizat cu un ambalaj de pufuleţi. Podul era blocat cu câteva crengi la un capăt și la celălalt, iar lângă acesta a fost adusă o structură de beton, acoperită cu pietriș, folosită pentru trecere.

Bărbatula alunecat cu tractorul de pe un pod şi a murit pe loc, chiar înainte de a ajunge acasă, potrivit Bună Ziua Iaşi.ro.

Podul semnalizat cu o pungă de pufuleţi

Bărbatul în vârstă de 26 de ani nu a ştiut că podul era scos din funcţiune, nefiind nici măcar luminat. Incidentul a avut loc duminică, când încercând să treacă podul, tractorul a alunecat şi a căzut în gol, iar Ciprian a murit pe loc, strivit de utilaj.

Mătușa tractoristului decedat, care era tatăl unui copil, a declarat pentru Bună Ziua Iași că primarul comunei nici nu a venit la locul accidentului, să vadă ce s-a întâmplat.Localnii îl condamnă pe primarul comunei care nu a semnalizat podul, iar în urma celor întâmplate a dat bir cu fugiţii fără a putea fi contactat.

„Ce îi interesează pe ei? Să moară oamenii, fac orice pentru un vot. De asta s-a apucat de podul ăsta, ca să câștige alegerile. Trebuia făcut podul nou, nu zic, dar era atât de greu să pui un semn ceva?”, a spus un localnic.

În urma incidentului, trupul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie, iar autorităţile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştiiau fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Șcheia, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat, s-a răsturnat pe un drum improvizat. În urma accidentului, tănărul a decedat. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Iaşi:Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce a căzut de pe un pod în reparaţii semnalizat cu un ambalaj de la pufuleţi(VIDEO)