Iași: un tren a lovit mortal un bărbat care mergea pe lângă calea ferată, cărând lemne pentru foc. Victima a decedat în drum spre spital

Iași: un tren a lovit mortal un bărbat care mergea pe lângă calea ferată, cărând lemne pentru foc. Victima a decedat în drum spre spital
Sursa Foto: Facebook/ CFR

Un accident feroviar care a avut loc în seara de 28 noiembrie 2022, a creat momente de panică în Iași.

Se pare că un tren care se deplasa pe ruta Scânteia – Iași a acroșat un bărbat care se afla pe lângă șină.

Bărbatul mergea pe lângă calea ferată, având o încărcătură de lemne pentru foc în spate

Ieșenii au avut parte de o noapte grea. Un accident teribil a avut loc seara trecută în dreptul localității Piciorul Lupului, după ce victima nu a auzit trenul care se deplasa pe șine. Polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul respectiv, după ce au fost alertați printr-un apel la 112.

Din păcate, viața unui bărbat a fost curmată seara trecută de către un tren care se deplasa către Iași. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a fost lovit de locomotiva trenului în care se aflau foarte multe persoane ce așteptau cu nerăbdare să ajungă acasă. Incidentul a provocat o întârziere destul de mare.

Oficialii au anunțat că la fața locului s-au deplasat o echipă de descarcerare și o ambulanță de tip C, în speranța că s-ar putea salva viața victimei lovite de tren. După primele verificări, se pare că bărbatul în vârstă de 58 de ani mergea pe lângă linia de cale ferată, în timp ce avea în spate lemne pentru foc.

Bărbatul a decedat în drum spre spital

Accident feroviar – 1 victima acroşată de tren, la Piciorul Lupului. S-a dirijat SAJ C 2 cu medic. Victima conştientă. Aceasta mergea pe lângă şină de tren cu o încărcătură de lemne, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu – şefa UPU SMURD Iaşi, potrivit Cancan.

Victima a fost scoasă de sub roțile trenului conștientă, însă, din păcate, în timp ce era transportat la spital, a făcut un stop cardio-respirator. Medicii din ambulanță au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, așa că au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, corpul plin de răni nu a mai rezistat, așa că bărbatul de 58 de ani s-a stins. Poliția CFR a pornit în acest moment o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat, de fapt.

Urmăriți B1TV.ro și pe