Incendiu devastator la un bloc de locuințe din Suceava! O femeie a suferit un atac de panică

Incendiu devastator la un bloc de locuințe din Suceava! O femeie a suferit un atac de panică
Foto: Facebook/ISU „Bucovina" Suceava.

Pompierii militari au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe din municipiul Fălticeni, cauza fiind scăpările de gaze de la o butelie, precizează ISU Suceava, citat de agerpres.

O femeie a suferit un atac de panică

Potrivit sursei citate, locatarii au părăsit imobilul după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu două autospeciale de stingere, în sprijinul acestora ajungând şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul unui apartament, pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare la podul blocului.

O femeie cu atac de panică a fost monitorizată de către echipajul SAJ Suceava. În urma incendiului au mai fost afectate două apartamente.

La primul a fost afectat tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi, iar la cel de-al doilea – uşa de la intrare şi tavanul din rigips.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie.

Urmăriți B1TV.ro și pe