Jandarmii au recuperat o viperă de peste 60 de centimetri, dintre blocurile din Drobeta Turnu Severin

Jandarmii au recuperat o viperă de peste 60 de centimetri, dintre blocurile din Drobeta Turnu Severin
sursă foto: Facebook Jandarmeria Mehedinți

Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere de aproximativ 60 de centimetri din zona unui bloc din Drobeta Turnu Severin.

Vipera a fost eliberată în mediul ei natural

”Un cetăţean a solicitat astăzi sprijinul, printr-un apel la 112, după ce a semnalat prezenţa unei vipere în zona unui bloc din Drobeta Turnu Severin”, a anunţat Jandarmeria Mehedinţi.

sursă foto: Facebook Jandarmeria Mehedinți

Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au găsit aproape de scara din spatele blocului, o viperă în lungime de peste 60 cm, care a fost îndepărtată şi ulterior, eliberată în mediul natural.

În situaţii similare, jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu se apropie de reptile şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate, prin apel la 112.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene