Luptător K1 a murit după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între clanurile de interlopi

Luptător K1 a murit după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între clanurile de interlopi
sursa foto: Facebook

Adrian Florea (34 ani), luptătorul de K1 înjunghiat în gât în urmă cu o lună, în urma unei răfuieli între clanurile de interlopi izbucnită în Galați, nu a supraviețuit. Acesta a murit zilele trecute în secția de reanimare unde se zbătea între viaţă şi moarte de aproape o lună. Incidentul sângeros a avut loc în noaptea de 19 spre 20 august, în zona viaductului către combinatul siderurgic din Galaţi.

Cei patru agresori ai lui Adrian Florea sunt în arest preventiv, iar după moartea victimei, nu mai sunt acuzaţi doar de tentativă de omor, ci de crimă.

Scandalul care a dus la moartea sportivului K1 a pornit în aparenţă de la o şicanare în trafic, însă surse din zona anchetei susțin că incidentul a fost o reglare de conturi între clanul din care făcea parte victima şi clanul agresorilor, scrie adevarul.ro.

Aceleași surse din zona anchetei au precizat că ar putea fi vorba de proxenetism, de taxe de protecţie, şi chiar de trafic de substanţe interzise, asta deși avocaţii făptuitorilor au pledat la luarea măsurii arestului preventiv pe ideea că a fost un conflict spontan.

Polițiștii sunt însă de altă părere. Fătuitorul Costică Şerban (cunoscut sub porecla de „Căpoasa”) s-ar fi întâlnit pe stradă, în zona IREG, cu câteva zile înainte, cu victima, iar primul i-ar fi reproşat celuilalt că ar fi şofat prea încet ar fi încurcat traficul.

Ulterior, Florea a susţinut că Şerban i-ar fi aruncat o ameninţare la despărţire. În seara zilei de 19 august, când Şerban a mers la un magazin de pe Viaduct s-a pomenit înconjurat de gaşca lui Florea.

În încăierarea cumplită au fost folosite sprayuri lacrimogene, bâte şi cuţite. Cel care a dat lovitura ucigaşă, Sorin Eugen Onilă (membru al clanului omonim) susţine ca a găsit pe jos cuţitul cu care avea să îl înjunghie în gât pe Adrian Florea.

La nici 24 de ore mai târziu, Eugen Sorin Onilă, fratele lui, Marius Constantin Onilă, unchiul lor, Costică Şerban, şi încă un tânăr, Ion Guzu, zis „Lilă”, au fost capturaţi pe raza localităţii Salcia Tudor, în judeţul Brăila, la mama fraţilor Onilă, sora lui Costică Şerban, iar ulterior au fost arestaţi preventiv.

Forţele de ordine sunt în alertă deoarece sunt de aşteptat încercări de răzbunare din partea grupării din care a făcut parte victima.