Mai multe blocuri din Sectorul 6 nu au căldură. Temperatura medie a agentului care ajunge la consumatori este de 36-37 de grade Celsius

Mai multe blocuri din Sectorul 6 nu au căldură. Temperatura medie a agentului care ajunge la consumatori este de 36-37 de grade Celsius

Bucureştenii continuă să îngheţe în case, chiar şi atunci când RADET nu raportează nicio avarie. În sectorul 6 al capitalei, temperatura agentului termic ajunge la consumatori într-o medie de 36-37 de grade. Asta în condiţiile în care, conform reglementărilor, temperatura ar trebui să fie de 55 de grade. Facturile – evident sunt ca în „zilele bune”, iar oamenii privesc calorifele reci, în timp ce afară avem parte de cele mai scăzute temperaturi din această iarnă. De vină ar fi şi ţevile vechi, care ar fi trebuit reparate încă de anul trecut.

În cursul zilei de duminică, președtinetele asociației de locatari dintr-un bloc din Sectorul 6 a precizat pentru reporterul B1 TV, că instalația de cădură din apartament nu se încălzește în totalitate. El a precizat faptul că într-o cameră, caloriferul este cald doar pe jumătate, în timp ce în apartamentele cu 3 sau 4 camere, caloriferele sunt reci complet.

Mai mult decât atât, bărbatul a precizat faptul că a realizat aerisirea instalației în mod frecvent. Temperatura la care un bloc primește agentul termic este de aprioxmativ 30 de grade, iar în cloriferele valorile ajung să coboare și până la 18 grade Celsius.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”