Moarte suspectă în Slatina: un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament, fără urme de violență pe corp

Moarte suspectă în Slatina: un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament, fără urme de violență pe corp
Ploiești: un bebeluș de două luni a murit. Mama acestuia este minoră

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare, luni dimineața, într-un apartament din Slatina.

Pe corpul victimei nu au fost identificate urme de violență.

Cum a fost găsit bărbatul

Luni dimineață, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un bloc din Slatina.

Autorităţile locale au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu prezenta urme de violenţă pe corp. Tragedia a avut loc într-un bloc de pe strada Toamnei.

Ce spun anchetatorii

„În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, arată Poliția Olt, potrivit Observator.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Urmăriți B1TV.ro și pe