Momente de panică la Galați: Un șarpe de doi metri a fost prins lângă Spitalul Judeţean

Momente de panică la Galați: Un șarpe de doi metri a fost prins lângă Spitalul Judeţean
Momente de panică la Galați: Un șarpe de doi metri a fost prins lângă Spitalul Judeţean. Sursa Foto: Captură video/Facebook-IJJGL

Un şarpe de aproximativ doi metri lungime a creat panică marţi printre trecători în faţa unei farmacii din Galaţi, vizavi de Spitalul Judeţean.  Acesta a fost capturat de jandarmi şi eliberat pe malul Siretului.

Incidentul s-a petrecut marţi după amiză în cartierul Micro 18, din Galaţi. În urma apelului la 112, la faţa locului au sosit poliţiştii, care au izolat zona, pentru ca trecătorii să nu se apropie de reptilă.

Un şarpe de 2 metri, în faţa Spitalului Judeţean Galaţi

„În jurul orei 12:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați au fost direcționați de către operatorul 112 în cartierul Micro 18, vizavi de Spitalul Județean de Urgență, unde mai mulți cetățeni au semnalat că în fața unei farmacii se află un șarpe foarte mare.
Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliție, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă. În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că șarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un clește special.
Reptila a fost îndepărtată de la fața locului și eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret. Recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.

Se pare că fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România. Săptămâna trecută, la Spitalul Orăşenesc din Balş, un şarpe a fost filmat de un pacient cum se plimba nestingherit chiar în sala de mese a spitalului, asta după ce ar fi intrat printr-o fereastră lăsată deschisă.

Urmăriți B1TV.ro și pe