Momente de panică la Neptun. A fost alertă chiar lângă vila prezidențială. Medicii constănțeni, chemați să intervină

Momente de panică la Neptun. A fost alertă chiar lângă vila prezidențială. Medicii constănțeni, chemați să intervină
Foto: Replicaonline.ro

Turiștii de pe plaja din Neptun au asistat la momente tensionate, vineri dimineața Medicii constănțeni au fost chemați imediat că interviă în cazul unei persoane care s-a înecat, chiar lângă vila prezidențială.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, s-a înecat pe plaja de la Neptun, chiar lângă vila prezidențială. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Potrivit Replicaonline.ro, bărbatul a fost scos din apă, preluat de elicopterul SMURD și dus de urgență la spital, acolo unde primește îngrijiri medicale.

În cursul acestei veri, numeroase persoane s-au înecat la malul Mării Negre, în special în zilele cu vânt și valuri foarte puternice, când au ignorat semnalele salvamarilor.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)