Nicușor Dan: ”Mă aștept undeva la 10 – 15 avarii pe zi. Nu am spus că bucureștenii vor avea instant apă caldă„

Nicușor Dan: ”Mă aștept undeva la 10 - 15 avarii pe zi. Nu am spus că bucureștenii vor avea instant apă caldă„

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat că până în februarie se așteaptă la 10-15 avarii zilnice la care se va interveni, iar după aceea începe înlocuirea rețelei, care va dura 6-7 ani. Totodată, acesta a menționat că nu a promis că bucureștenii vor avea instant apă caldă.

„Până în februarie trebuie să fim suficient de rapizi astfel încât să reușim să reparăm sutele de avarii care vor apărea în această perioadă. Mă aștept undeva la 10 – 15 avarii pe zi. Am avut azi o întâlnire cu conducerea Termoenergetica, cu fosta conducere, mi-au spus că au materialele, echipe și echipamente. O să vedem în aceste zile la fața locului cum se lucrează”, a spus edilul, la Digi24, conform Știripesurse.ro.

Acesta a adăugat că primul lucru pe care îl va rezolva este problema telefoanelor la care „nu răspunde nimeni”, iar bucureștenii nu reușesc să obțină informații despre intervenții.

„Nu am spus că vor avea instant apă caldă. Va fi un management de avarie plus o comunicare foarte bună cu bucureștenii. Din februarie urmează chestiunea de fond, înlocuirea rețelei”, a precizat Nicușor Dan.

Primarul a mai spus că acestă etapă va dura 6 – 7 ani, însă specialiștii au identificat zonele cele mai problematice și lucrările vor începe acolo.

„O să lucrăm în trei schimburi, în weekenduri acolo unde va fi afectat traficul. O să vedeți că o să avem echipe care o să lucreze zi și noapte pentru ca disconfortul să fie redus”, a declarat el.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)