O adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei: „Sunt un copil, nu sunt iubita ta”

O adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei: „Sunt un copil, nu sunt iubita ta”
Foto: pixabay.com

O copilă de numai 13 ani din Ploiești a fost abuzată sexualde tatăl ei. Procurorii au pus mâna pe probe concludente în acest caz, după ce fetița și-a făcut curaj să-și înfunte părintele, care a fost prins printr-o convorbire telefonică.

Maria, căci așa se numește adolescenta violată de către părintele ei,avea doar 13 ani în momentul în care a fostabuzată sexualde tatăl ei. Cel mai probabil, tragicul incident a avut loc pentru că mama fetei este plecată la muncă în străinătatea, ea locuind împreună cu tatăl.

După multe luni de chin, copila și-a luat inima în dinți șii-a povestit chinurile la care a supus-o propriul tatămamei ei, care se afla la muncă în Spania. Speriatăde ce a auzit de la fiica ei, femeia a alertat îndată autoritățile române pentru a lua măsuri. Prin urmare, procurorii au pus la cale un plan cu victima bărbatului.

Procurorii l-au prins printr-o convorbire telefonică

Organele de poliție au decis să pună la cale un flagrant pentru a-l prinde pe tatăl fetiței în timpul unei convorbiri telefonice cu fiica sa. Astfel, în momentul în care tatăl Mariei a încercat să îi facă avansuri fiicei lui, copilași-a făcut curaj și și-a înfruntat tatăl pentru ultima oară, intrând în jocul lui.

“Promite-mi că nu mai te dezbraci, că nu mai te urci peste mine”, îi cere fata tatălui ei, la telefon.

“Nu mai vin nici la tine-n dormitor”, îi promite bărbatul.

Discuția dintre cei doi a reprezentat cea mai importantă probă în dosarul tatălui care și-a agresat sexual fiica minoră.

Bărbatul a fost condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni de închisoare

În momentul de față bărbatul se află în arestul poliției.

În primele zile de când a fost arestat, bărbatul în vârstă de 34 de ani susținea că fiica lui minte cu privire la cele întâmplate. Tatăl spunea că aceasta și-ar fi pierdut vrginitatea cu iubitul ei. Cu toate acestea, examinarea medico-legală la care a fost supusă Maria la o zi după aflarea abuzurilor demonstrează contrariul.

În cele din urmă, bărbatul ar fi recunsocut faptele, însă după foarte scurt timp, s-a răzgândit.

Pe de altă parte, organele de poliție susțin că fetița spune pe deplin adevărul deoarece a oferit detalii halucinante legate de abuzurile la care a fost supusă, detalii pe care nu le-ar fi știut dacă nu le trăia.

Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat definitiv pe tatăl Mariei la 7 ani și 8 luni de închisoare. El a fost obligat să-i plătească fetei 30.000 de euro daune morale. Mai mult decât atât, instanţa i-a interzis ca, timp de 3 ani după executarea pedepsei, să comunice cu victima sau să-şi exercite drepturile părinteşti.