O adolescentă din Tulcea a sărit de la etajul 4 al unui bloc, încercând astfel să se salveze dintr-un incendiu

O adolescentă din Tulcea a sărit de la etajul 4 al unui bloc, încercând astfel să se salveze dintr-un incendiu
Foto simbol: Pixabay

O adolescentă din Tulcea a sărit de la etajul patru al unui bloc, încercând să se salveze astfel dintr-un incendiu. Alte două persoane au fost intoxicate cu fum, după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de flăcări.

Tânăra, în vârstă de 15 ani, a decis să sară de la etaj înainte de sosirea mașinilor de pompieri și a fost găsită de către organele de intervenție în fața blocului.

O adolescentă din Tulcea a sărit de la etajul 4, încercând să se salveze dintr-un incendiu

În vârstă de 15 ani, adolescenta a deci să sară de la etajul patru, încercând să se salveze din incendiu. Organele de intervenție au găsit-o pe fată în fața blocului cu multiple traumatisme, provocate în urma căderii.

Adolescenta a fost transportată de urgență la spital, împreună cu celelalte două persoane care s-au intoxicat cu fum și care s-au autoevacuat.

Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

La fața locului au intervenit cinci echipaje de pompieri pentru stingerea flăcărilor din apartament, două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, anunță ISU Delta, potrivit Agerpres. 

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau în dormitorul apartamentului, iar aceștia au intervenit pentru a preveni ca flăcările să se extindă în restul locuințe și la locuințele învecinate.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană