O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”

O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: E vorba de o bucată mică de pământ”
O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: "E vorba de o bucată mică de pământ”, sursă foto: captură YT

Un bărbat din Vaslui a dat buzna în casa unei bătrâne dintr-un sat din comuna Tătărani, județul Vaslui, a bătut-o și a udat-o cu două găleți de apă. Apoi a lăsat ușa deschisă, pentru ca femeia imobilizată la pat să moară înghețată, peste noapte.

Individul de 65 de ani a intrat peste ea în casă, spunând că vrea să o omoare

A luat-o de gât, a târât-o, a lovit-o fără milă, iar apoi a aruncat peste ea cu două găleți cu apă, udând-o leoarcă. I-a udat inclusiv patul și plapuma, iar la plecare a lăsat intenționat ușa deschisă, pentru ca frigul care pătrundea de afară să o ucidă, scrie Vremea Nouă. Bărbatul este în continuare liber.

Bătrâna de 75 de ani a supraviețuit, fiind găsită a doua zi de vecinii care aveau grijă de ea. Aceștia au chemat polițiștii, care au cercetat locul faptei, dar deocamdată nu au luat nicio măsură împotriva agresorului, arată sursa citată.

„Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară.

Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Și de asta i-a promis moartea”, a spus Marin Lila, care o are în grijă.

Urmăriți B1TV.ro și pe