O femeie din Suceava, bătută și abandonată într-un sac din plastic de mama și fratele ei

O femeie din Suceava, bătută și abandonată într-un sac din plastic de mama și fratele ei
Ambulanțe în România / Foto: FacebookȘ Serviciul de Ambulanță

Polițiștii suceveni au găsit luni, o femeie în vârstă de 40 de ani, în stare de semiconștiență, în scara unui bloc. Aceasta ar fi fost bătută și abandonată într-un sac de plastic.

În jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost identificată în scara unui bloc, aflându-se într-un sac de plastic.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului a găsit persoana în cauză, prezentând semne vitale, dar în stare de semiconștiență, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, potrivit Agerpres.

O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc

Femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Victima se află în prezent în afara oricărui pericol.

Din primele informații oferite de IPJ Suceava, femeia în cauză, în vârstă de 40 de ani, prezenta probleme psihice, dar și de dezvoltare fizică, având fizionomia unui copil.

Victima locuia într-un apartament cu mama ei și fratele ei, în vârstă de 37 de ani.

Mama și fratele victimei ar fi fost responsabili de incident

Din primele informații oferite de polițiști, mama și fratele femeii ar fi devenit violeți, ar fi agresat-o pe femeie, iar ulterior ar fi abandonat-o într-un sac de plastic în scara blocului.

La fața locului au fost trimisă o echipă criminalistică din cadrul SIC, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul.

Totodată, DGASPC Suceava a fost informată cu privire la caz, pentru a putea prelua persoanele suspecte.

Ultima oră
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori