O femeie s-a relaxat la masaj pe masa de picnic. Scenele, surprinse într-un parc din Braşov printre grătare, mici și fum (VIDEO)

O femeie s-a relaxat la masaj pe masa de picnic. Scenele, surprinse într-un parc din Braşov printre grătare, mici și fum (VIDEO)
Masaj pe masa de picnic / Foto: colaj Brasov.net

Turiștii au asistat la un moment mai puțin obișnuit, weekendul trecut, în Parcul Noua din Brașov. Printre turiștii gata să se relaxeze s-a aflat și o femeie care a decis să aleagă detensionarea la o ședință de masaj.

Femeia s-a urcat pe masa de picnic, acolo unde o altă persoană a început să îi facă masaj, chiar în mijlocul spațiului destinat pentru grătare, scrie Brasov.net.

Turista s-a bucurat atât de peisaj și de aerul proaspăt de pădure, cât și de mirosul de mici și grătar. Scena a fost filmată și a devenit rapid virală în mediul online.

O femeie s-a relaxat la masaj pe masa de picnic, în Brașov

În imagini se poate vedea cum o femeie în costum de baie stă întinsă pe masa de picnic, iar o alta îi face masaj de relaxare.

Cele două turiste nu par să fie deranjate de mirosul de mici și nici de oamenii din jur, prezenți la grătarele din zona de picnic.

În filmare se poate remarca și cum turiștii se plimbă alături de copiii lor pe lângă cele după femei, dar și cum mănâncă liniștiți la picnic.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend