O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro

O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro

O tânără din Satu Mare, în vârstă de 23 de ani, a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro, de către un proxenet, potrivit adevărul.ro.

Conform autorităţlor, totul a avut loc în perioada martie-aprilie a anului 2020, atunci când tânăra a lipsit de acasă o lună, spunând că merge până la magazin, însă din acel moment a fost de negăsit.

„În ziua respectivă a ieşit de vreo două ori. A doua oară a ieşit la magazin să cumpere murături, şi nu a mai venit toată ziua. Prima dată am crezut că s-a oprit poate la vreo prietenă, dar nu a apărut nici seara şi apoi nu am mai găsit-o”, a povestit mama fetei.

În tot acest timp familia nu a încetat să o caute. Fratele fetei a încercat să o găsească publicând poze cu ea pe internet, însă fără rezultat.

De fapt, tânăra se afla în casa proxenetului, care locuia în apropiere de familia acesteia, împreună cu soţia sa cu care avea şi un copil.

În primă fază, acesta a dorit să o ducă pe fata la prostituţie în altă ţară doar că pandemia i-a încurcat planurile, aşa că s-a decis să o scoată la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Unul dintre “potenţialii clienţi” a văzut pozele cu aceasta şi a anunţat imediat poliţia.

Astfel, autorităţile au organizat un flagrant, iar bărbatul a fost prins în parcarea unui supermarket din Satu Mare în timp ce încerca să o vândă pe tânără.

Proxenetul care a răpit-o pe fata de 23 de ani se numeşte Attila H., iar de-a lungul vieţii acesta a avut mai multe condamnări pentru trafic de persoane. Originar din Salonta, judeţul Bihor, acesta a făcut afaceri şi cu un cetăţean italian, iar în urmă cu mai bine de 16 ani ar fi fost ajutat chiar de către propria soţie.

În perioada 2003 – 2004, cei doi au racolat, traficat şi exploatat sexual zece tinere, dintre care 7 minore.

Victimele erau obligate să se prostitueze pe şoseaua Salonta-Oradea-Borş, iar două dintre acestea ar fi fost vândute unui cetăţean italian pe sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de euro.

În 2017, bărbatul a părăsit Penitenciarul Oradea, după ce şi-a executat integral pedeapsa. Un an mai târziu, CEDO a decis că statul român trebuie să-i plătească traficantului 3.000 de euro daune, pentru condiţiile improprii din închisoare.

Pentru ultima faptă petrecută în aprilie, acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)