Olt: Circulaţie blocată pe DN 65, din cauza unui accident rutier

Olt: Circulaţie blocată pe DN 65, din cauza unui accident rutier
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Centrul Infotrafic din Cadrul Poliției Române a anunțat că circulația este blocată pe DN 65, în urma unui accident.

„Pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localităţii Jitaru, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat”, precizează Centrul Infotrafic.

În zona producerii accidentului, carosabilul este uscat şi vizibilitatea este bună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:28 - Un politician ucis înainte de deschiderea urnelor a fost ales primar în Ecuador. A fost al doilea candidat omorât înaintea scrutinului
18:26 - Iulia Albu, comentariu dur despre apariția Andei Adam și a soțului ei. Tinuta proaspăt căsătoriților nu a scăpat din vizorul creatorului de modă: „Se duc să facă varză murată amândoi”
18:07 - Alocațiile copiilor ar trebui să fie mai mari cu 14% din februarie 2023 / Cât trebuie să primească aceștia după majorare
18:06 - Ministerul Educației le interzice profesorilor cercetați disciplinar să mai predea. Ce prevede noul proiect de lege
18:04 - Rusia acuză ambasada SUA de „fake news” privind războiul din Ucraina. Moscova amenință că va expulza diplomați americani implicați în „activități subversive”
17:50 - Este anchetă la o școală din Târgu Jiu, după ce un elev s-a plâns părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget: „E inadmisibil un asemenea comportament”
17:44 - Florin Cîțu: Dacă PNL lasă Ministerul Finanțelor, cu premier PSD, imaginați-vă ce se va întâmpla în continuare, dacă acum nu am putut să scăpăm de taxe, accize, suprataxe etc (VIDEO)
17:42 - Parlamentul de la Kiev a extins legea marțială pentru încă 90 de zile
17:24 - Asia a devenit cel mai mare cumpărător de petrol rusesc. Europa nu mai stabilește prețul pentru țițeiul Ural, susține „țarul petrolului rusesc”
17:22 - Jandarmeria Română va avea acces la toate camerele de supraveghere publice prin noul proiect de lege