Patru persoane, rănite într-un accident, în care au fost implicate două autoturisme, în județul Teleorman

Patru persoane, rănite într-un accident, în care au fost implicate două autoturisme, în județul Teleorman
Foto: ISU Teleorman.

Un accident rutier s-a produs joi, 21 aprilie, în localitatea Poeni. În urma acestuia, patru persoane au fost rănite, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Victimele au refuzat transportarea la spital

„În urma acestui eveniment au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată, o femeie de circa 70 de ani, cu traumatism cranian, însă conştientă şi cooperantă, a fost scoasă rapid de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare şi predată echipajelor medicale care au transportat-o la Spitalul Municipal din Bucureşti.

Soţul acesteia, un bărbat de aproximativ 66 de ani, cu traumatisme mai uşoare, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Spitalul din Găeşti”, precizează reprezentanții ISU Teleorman, citați de Agerpres.

Potrivit acestora, alte două tinere, în vârstă de 19 şi 24 de ani, au fost rănite uşor. Acestea au fost asistate medical de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă şi SMURD, după care au refuzat transportarea la spital.

„După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, au adăugat reprezentanții ISU Teleorman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)