Persoane necunoscute au furat seiful cu banii de salarii dintr-o primărie din Vaslui. Polițiștii fac cercetări

Persoane necunoscute au furat seiful cu banii de salarii dintr-o primărie din Vaslui. Polițiștii fac cercetări

Polițiștii efectuează cercetării în județul Vaslui, după ce persoane neidentificate au furat seiful cu banii de salarii dintr-o primărie, scrie Agerpres.

Persoanele, neidentificate încă au sustras dintr-o încăpere a primăriei din Blăgești, seiful în care se aflau banii de salarii. Din cele realatate de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, cel care a sesizat dispariția seifului și a alertat organele legii a fost chiar primarul comunei.

Autorii necunoscuți au pătruns prin efracție în primărie

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță a precizat pentru sursa citată mai sus faptul că poliția orașului Murgeni a fost sesizată de către primarul comunei Blăgești, pentru a anunța dispariția unei casete de valori, ce se afla într-o încăpere a primăriei.

„Poliţia oraşului Murgeni a fost sesizată telefonic de către primarul comunei Blăgeşti cu privire la faptul că, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie în sediul instituţiei şi, dintr-o încăpere, au sustras o casetă de valori. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta sesizată, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspunderea penală”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru Agerpres.